Voorbereiden op de koude dagen

Voorbereiden op de koude dagen

Brrr.. de koude dagen komen langzaam weer terug
Hoewel sommige mensen wel van de koude winters houden. De meeste mensen toch echt niet. Zit jij ook het liefst lekker op de bank met je kindjes een film te kijken? Wij hebben heel wat leuke ideeën om dat bankhangen iets knusser te maken!

 

Wonderpal Chocolito - Mana 'O Nani Mok met eikels - Sticky Lemon

Wonderpals - Mana 'O Nani

Heeft je kindje even iemand nodig als jij de snacks aan het maken bent, dan zijn de Wonderpals van Mana 'O Nani een echte must have! Wij verkopen 6 verschillende knuffels. De schattige wonderpal op de foto heet Chocolito. Hij maakt graag nieuwe vriendjes en is dol op knuffelen.

Bekijk ze HIER

Mokken - Sticky Lemon

Een kop warme thee of chocomelk, dat klinkt als een goed plan! Met de leuke mokken van Sticky lemon kun je in stijl je warme drankjes drinken. De mokken zijn in 2 kleuren te verkrijgen: Camp yellow, zoals op de foto en Map green, een mooie groene kleur met een rode rand!

Bekijk de mok HIER

 

Win Win Winter - londji Kniekousen - sticky lemon 

Win Win Winter - Londji
Gezellig een bordspellen met het gezin! win win winter is een superleuk race- en strategiespel voor maximaal 4 spelers. Aangezien de winter steeds dichterbij komt, haasten de eekhoorns zich om de laatste eikels te verzamelen. Wie de meeste eikels weet te verzamelen is de winnaar. 

Bekijk het spel HIER

 

Kniekousen - Sticky Lemon

koude voeten, bah. Dat is het laatste wat je wilt als je lekker op de bank ligt. Met de leuke kniekousen van Sticky lemon heb je niet alleen warme en leuke voeten, maar je benen blijven ook niet koud! Ze zijn de verkrijgen in Cinnamon/Brown, Dusty pink/Dijon, Woody green/pigeon blue en Hagelslag.

Bekijk ze HIER