Over ons

Over ons, Ginger Roots

Hoi, mijn naam is Saskia, 33 jaar en woon in Amersfoort. Hier woon ik samen met mijn man Martijn, zoontjes Daan, Gijs en Sepp (7, 5 & 2 jaar) en Diesel, onze Golden.

Ik ben interieur/grafisch ontwerper, heb een aantal jaar de winkels voor Rituals ontworpen. Vervolgens hebben we een paar jaar in Schotland gewoond en nu mix ik grafische opdrachten met het runnen van een webshop; HeyHej.nl.

Marjan was al een tijdje mijn webshop buddy. Iemand om mee te sparren als het gaat om het runnen van een webshop.

Toen ik hoorde dat ze wou stoppen, heb ik haar meteen een berichtje gestuurd. Ik weet hoeveel tijd en moeite ze in het mooie Ginger Roots heeft gestopt. Té zonde als dit alles weggegooid zou worden.

En zo, in mega sneltreinvaart...

Afgelopen maandag was het zo ver. Het was een super gezellige dag bij Marjan. Eindelijk lente en een dag vol zonneschijn maakte het allemaal nog leuker ☀️

De hele gang stond tjokvol. Ik vroeg mij af of het wel in de auto zou passen 😁. Einde van de dag reed ik met de hele inhoud van een webshop, terug naar huis.

Het paste...

Nèt!

Super trots dat ik mij nu ook de eigenaar van Ginger Roots mag noemen. 

Wat veranderd er? 

Ginger Roots blijft qua look & feel zoals het is. Want Marjan heeft iets heel moois neergezet. Dat laten we lekker zo.

Wat wel? Het wordt een interieur & outdoor webshop voor kinderen van 0-12 jaar.

Het meeste blijft dus 🙂. Alleen producten voor volwassenen en ook kinderkleren zullen verdwijnen. Alles wat er uit gaat komt in de sale. Dus neem er zeker even een kijkje als je nog iets voor een mooie prijs wilt kopen.