Blog

Maak je eigen buitenavontuur!

Wat is er nou leuker als buitenspelen, vies worden, dingen ontdekken, je fantasie gebruiken, ondertussen samen geelloge gesprekken voeren en je eigen avonturen maken. Ga mee op avontuur met Wolvenkinderen. 

Boek Wolvenkinderen

Lees meer

Alle voordelen van een loopfiets op een rijtje.

Banwood loopfiets kind wit

Het gebruik van een loopfiets door kinderen heeft heel veel voordelen. Kinderen leren door te doen. En wat is er nou leuker als dat het functioneel is het er ook nog eens heel stijlvol uitziet!

Lees meer

Een regenboog in huis. De interieurtrend waar je vrolijk van wordt.

De regenboog daar worden we toch vrolijk van. Je ziet ze vaak terug in de tekeningen van kinderen en ook is het een grote trend om een regenboog in je interieur toe te voegen. 

Lees meer

Een leuke werkplek maken voor thuis.

Vanwege de Coronacrisis werken heel veel van ons op dit moment thuis. Het kantoor is naar de woonkamer verhuisd en de kinder doen aan thuisschool.

Een handige stijlvolle opberger komt altijd van pas. Nu we zoveel papierwerk, mappen en kantoorspullen thuis hebben liggen is het fijn als deze ook een goed plekje krijgen. 

Lees meer

Dutch Dilight | De vrolijke lampen voor in de kinderkamer

Hanglamp kinderkamer met vogeltjes

Ben jij op zoek naar een originele lamp voor in de kinderkamer? Deze hanglampen met vogeltjes van het Nederlandse merk Dutch Dilight brengen een hoop vrolijkheid in huis.

Lees meer

De perfecte kinderkamer bestaat (niet).

De perfecte kinderkamer

De perfecte kinderkamer willen we allemaal. Online worden we overspoeld met perfecte plaatjes, gestylde kamers die tot in de puntjes kloppen, de kleuren perfect matchen en waar je vooral geen troep ziet liggen. De perfecte kinderkamer zou je denken toch! Maar bestaat hij eigenlijk wel?

Lees meer

Een klimrek in de kinderkamer?!

Welk kind wil dat nou niet! Een klimrek aan de muur op de kinderkamer! Het Noorse merk Kaos maakt het waar met de horizontale en verticale variant wallbars.

Lees meer

Kinderkamerinspiratie voor een stoere look.

In deze inspiratieblog een paar mooie basics om een stoere kinderkamer te creëren met natuurlijke tinten en materialen. 

Lees meer

5 tips voor een mooi kraamcadeau.

Bij de geboorte van een baby hoort een kraamcadeau. Vaak is het lastig om te bedenken wat je wilt geven of wilt krijgen. Het liefst bedenken we iets waar de verse ouders of baby écht iets aan hebben. 

In deze blog inspiratie voor een leuk kraamcadeau wat niet achter in de kast terecht komt.

Lees meer

Knutselen van afval in de vakantie!

Knutselen van afval in de vakantie

Go Recycle! Met deze knutselpakketten van Re-Cycle-Me bouw je van je eigen afval een complete dino wereld, een eigen patisserie of je eigen wereld van unicorns.

Lees meer

Zelf makkelijke chewy chocolate cookies maken om te trakteren op school!

Koekjes bakken om te trakteren op school
Tijdens één van mijn eindeloze scrollsessies op Instagram kwam ik dit makkelijke recept voorbij komen van onweerstaanbare chewy chocolate cookies. Een leuk DIY koekjes recept om bijvoorbeeld te trakteren op school. Die moesten gemaakt worden!!
Lees meer

Kidwild: organic babykleding met een touch van kokosnoot!

Organic Kidwild broekje
Zó zacht, heerlijk rekbaar en met mooie details. Het duurzame Amerikaanse kledingmerk Kidwild heeft het allemaal. Door het zachte katoen en de mooie kleuren is dit een heel fijn merk om aan de kledingcollectie van je kinderen toe te voegen.
Lees meer
18 results