Sinterklaascadeau ideeën voor de kleinste van het gezin

Sinterklaascadeau ideeën voor de kleinste van het gezin

Binnenkort is het weer zo ver...

Sint en piet komen weer naar Nederland! Voor veel van de kinderen is het moeilijk te bepalen wat ze nou echt willen, maar meestal is er wel een richtlijn. Jou nieuw geboren kindje kan niet praten en vind het meeste maar prima. wil je nou handige en mooie cadeau's voor baby halen bekijk dan dit lijstje met super leuke ideeën! 


1. Bijtring, Benny Cat Baby Teether - OYOY

Bijtring Benny cat baby teether - OYOY 

Deze schattige kat Benny dient als bijtring voor jou baby. Het helpt je kindje bij doorkomen van de tandjes. Door de ring vorm kunnen kleine kinderen hem gemakkelijk vastpakken. De ring heeft een desinfecterend effect, door hem op een koele en ventilerende plek te leggen, dus hij hoeft niet constant gekookt te worden. 

Bekijk de bijtring HIER

 

 

2. My wooden world forest/farm - Londji

Is jou kleintje nou dol op buiten zijn? Breng zijn fantasieën tot leven met deze super leuke speelset van Londji. Deze set bestaat uit bosdieren, accessoires, een kabouter en de boswachter natuurlijk. Bekijk ook de My wooden world farm voor de boerderij vriendjes!

Bekijk HIER het houten bos

 

3. Badcape golden caramel/wheat yellow - Liewood

 golden caramel badcape - liewood

Staat jou kleintje na een bad helemaal te shaken, dan kan je deze schattige badcape goed gebruiken! Hij is in twee kleuren verkrijgbaar, golden caramel en wheat yellow. Het kapje van de badcape gaat over zijn/haar hoofdje en daarna lekker inwikkelen in de rest van de handdoek. Zo blijft je kindje lekker warm.

Bekijk de badcape HIER

 

4. Open ended - Bezisa 

Open ended play - Bezisa

Wil je je kleintje laten ontdekken, dan is open ended echt iets voor hen! Ze kunnen zelf bedenken wat de stukken inhouden. De een ziet een paddenstoel en de ander een poppetje. Laat ze lekker hun gangetje gaan met de open ended play sets!

Bekijk HIER de open ended play

 

5. Knuffel/rammelaar wasbeer - Konges Slojd

 

Rammelaar/knuffel wasbeer - Konges Slojd

Een zacht gebreid knuffeltje. Deze lieve wasbeer is je beste knuffelmaatje! In z'n buikje zit een belletje, daardoor dient hij ook als rammelaar. De knuffel is klein van maat, dus je kan hem makkelijk meenemen als je graag een vriendje bij je hebt. 

Bekijk HIER de rammelaar

 

6. Houten sportauto's - Pinch Toys

Houten sportauto's - pinch toys

Is de papa nou een echte auto liefhebber? Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met je hobby's overgeven ;). Deze stoere sportauto's komen in een setje van 3, zo kan je gezellig met je vriendjes wedstrijden racen!

Bekijk de auto's HIER

 

7. Hydrofiele doeken - Liewood

Hydrofiele doeken, niemand kan er genoeg van hebben met een past geboren kindje. De leuke doeken van Liewood zijn lekker zomers en vrolijk! Ze zijn perfect voor ongelukjes. Ze zijn heel zacht en komen in een set van 2.

Bekijk ze HIER

 

8. Baby collectie - Bezisa 

bezisa baby mobiel met daisy's

Bezisa heeft het beste aanbod voor jou en je kindje. Ze hebben wagenspanners, rammelaars, baby mobiel's en nog meer! Alle producten zijn van hout met een zachte touch. De producten zijn niet alleen goed voor je kleintje, maar vrijwel alle ouders worden er blij van. Dat is omdat de producten heel minimaal zijn en rust geven.

Bekijk HIER de collectie van Bezisa