De leukste sinterklaascadeaus voor de kinderkamer

De leukste sinterklaascadeaus voor de kinderkamer

Sinterklaas komt in November alweer het land in, dat betekent cadeautjes!

Ben je nou helemaal inspiratieloos of juist al die sinterklaas troepjes zat. Dan hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Koop iets wat echt nodig is voor de kamer van je kind. Denk daarbij aan muurdecoratie of misschien is je kind zijn of haar oude dekbed wel zat. Dan hebben jij en je kind er beide wat aan ;).

 

1. Muur lampen, Studio Vraco

Studio vraco alfabet lamp studio vraco bunny lamp

De Lampen van Studio Vraco zijn super leuk om je kinderkamer mee op te fleuren. De lampen zijn super mooi en tijdloos, zo kan je de lampen zeker een aantal jaren laten hangen zonder dat je kind erop uitgekeken raakt.

 BEKIJK HIER DE MUURLAMPEN

 

2. Vloerkleden, Tapis petit

Tapis petit vloerkleed anna soft pink tapis petit vloerkleed jute black green ocher

Een heerlijk zacht vloerkleed is natuurlijk onmisbaar in je kinderkamer. De vloerkleden van Tapis Petit zijn super leuk, maar heel simpel. Daardoor staan de vloerkleden in vrijwel elke kinderkamer super leuk!

BEKIJK HIER DE VLOERKLEDEN

 

3. Winston nachtlampje krokodil, Liewood

 

Kijk dit nachtlampje dan! Deze schattige krokodil is voor de echte dierenliefhebbers. De krokodil houdt je kleintje 's nachtje goed in de gaten en zal een goede helper zijn bij het lezen voor het slapen gaan.

BEKIJK HIER WINSTON DE KROKODIL

 

4. Posters, Ted & Tone

 Ted & Tone posters

Nog een saaie muur op de kamer van je kind? Vul de muur met deze leuke posters van Ted & Tone! De posters zijn heel neutraal met een verhaaltje erachter, dat is wat ze zo leuk maakt. Wij hebben een groot aantal posters op de website, zoek jou favoriete poster.

BEKIJK HIER DE POSTERS

 

5. Muurstickers, Bibelotte

Bibelotte muurstickers Bibelotte muurstickers

Kijk je soms naar die ene saaie muur en denk je van hier moet nog wat gebeuren, dan zijn deze schattige muurstickers de oplossing! De stickers geven net een extra touch aan de muur. Ze zijn ook super leuk te combineren met het behang of beddengoed van Bibelotte

BEKIJK HIER DE MUURSTICKERS

 

6. Beddengoed, Konges slöjd, Bibelotte en meer

Konges slojd beddengoed bibelotte beddengoed

Een nieuw beddengoed kopen is niet iets wat je vaak doet, dus is het leuk om je kind te verrassen met een leuk dekbed. Bijvoorbeeld eentje met zee dieren of leuke figuurtjes. Dat wordt heerlijk slapen met zo'n leuk beddengoed!

BEKIJK HIER HET BEDDENGOED