Sinterklaascadeau ideeën voor meiden

Sinterklaascadeau ideeën voor meiden

hmm Sinterklaas wat zal ik eens op mijn verlanglijstje zetten?

Dat is een moeilijke vraag voor heel veel meiden, en ook voor de Sint. Wij hebben wel wat ideeën voor jou. Van mooie roze spullen tot echte meiden dingetjes. Pak snel je verlanglijstje erbij en schrijven maar!

 

1. Ijsjes vormen, We might be tiny

 we might be tiny ijses vormen

Deze super schattige ijsjes vormen van we might be tiny zijn perfect voor de keukenprinsesjes. Je kunt er niet alleen ijsjes mee maken, maar ook andere snacks. Doe je favoriete yoghurt en fruit erin en, nadat de mold in de vriezer is geweest heb je de allerlekkerste snack.

BEKIJK HIER DE IJSJES VORMEN

 

2. Wonderpal - Ooh La La, Mana 'O Nani

 wonderpal ooh la la, mana 'o nani

Deze lieve Wonderpal Ooh la la wilt heel graag popster worden. Ze is dol op zingen en houdt ervan om lekker anders te zijn, dan andere. Ze is heel fluffy en is gek op knuffelen, dus een nieuw knuffelmaatje heb je zeker! Wie is er nou niet gek op die mooie roze kleur van Ooh la la?

BEKIJK HIER JE KNUFFELMAATJE

 

3. Deer bag, Atelier Ovive

 deer bag atelier ovive deer bag atelier ovive

Deze handgemaakte kindertasjes van Atelier Ovive zijn allemaal uniek. Ze zijn gemakkelijk open en dicht te doen en kunnen gedragen worden als crossbody. De tasjes zijn voor echte dametjes die hun spullen niet willen kwijt raken. Het hertje op de tas is ook nog eens super lief. We hebben ook nog andere leuke dieren op de website.

BEKIJK HIER DE TAS

 

 

4. Welcome to my home, Londji

  londji, welcome to my home

Deze leuke puzzel van Londji is er niet 1, maar 2 puzzels. De puzzel is omkeerbaar. je hebt aan de ene kant de voorkant van het huis en aan de andere kant de binnenkant. Neem is een kijkje bij alle bewoners. Wat kan jij allemaal vinden in het huis?

BEKIJK HIER DE PUZZEL

 

5. Kersen rugzak, Studio Ditte

 studio ditte kersen rugzak studio ditte kersen rugzak

met deze rugzak zal je kind trots naar school komen. Hij is heel mooi roze met hele schattige kersen. De tas is stevig en de perfecte tas voor de basisschool. De tas heeft een super leuk bijpassende toillettas/etui voor al je logeerpartijtjes.

BEKIJK HIER DE RUGZAK

 

6. DIY fee kostuum, Koko cardboards

 fee kostuum van Koko cardboards

Kijk dit toffe fairy kostuum! Dit kostuum van Koko cardboards is een groot knutselproject. Ga gezellig met je ouders knutselen. Vind je het bruine karton een beetje saai, dan kan je altijd nog stickers, kleurtjes of verf gebruiken om je kostuum op de pimpen (wel met toestemming van ouders)!

BEKIJK HIER HET KOSTUUM

 

7. Regenlaarzen, Sticky lemon

 

Heerlijk zo'n dagje naar het bos met de kinderen, maar die schoenen onder de modder. heel vies! Sticky lemon heeft super mooie en stijlvolle regenlaarzen. Zeg maar doei tegen modder in de auto of in huis. Regenlaarzen zijn altijd makkelijk te verwisselen en makkelijk schoon te maken. 

BEKIJK HIER DE REGENLAARZEN