Londji - My city stickers

De beste schoencadeau's

Sinterklaas en Ozosnel gaan de huizen weer langs

Dat betekent je schoen zetten! Je kind doet al dagen zijn best op een mooie tekening. En wil ineens wortelen kopen als je in de supermarkt bent.

Geen flauw idee wat er in de schoen moet? En is alles een beetje hetzelfde wat er nu op zijn/haar verlanglijstje staat? Wij gaan de sint een handje helpen. Lees gauw dit leuke lijstje met de leukste sinterklaas schoencadeau's.

 

1. Space stickers & My city - Londji

Space Stickers - Londji My city stickers - Londji

Deze toffe stickers van Londji zijn super leuk als kleinigheidje. De stickers zijn herbruikbaar, dat maakt ze extra leuk! De space set zit vol met buitenaardse wezen en coole raketten. De City set is je buurman op de fiets en in de auto ;).

Bekijk HIER de stickers 

 

2. boeken - Kids Outdoor

Boeken - kids outdoor hutten bouwen - outdoor kids

Is je kind dol op lezen en nieuwe dingen ontdekken, dan zijn de boeken van Kids outdoor echt perfect voor hen. De boeken leren je overleven zoals ze vroeger deden. Je leert ook hoe je hutten moet bouwen. En van alles over de sterren en zee!

Bekijk de boeken HIER

 

3. Houten speelgoed van Holztiger

Holztiger houten speelgoed stier. Een Highland Cow. Holztiger gorilla

Deze diertjes passen perfect in een schoen of laars. Speelgoed dat goed tegen een stootje kan. Deze worden duurzaam gemaakt in Europa. Daar wordt Sinterklaas ook heel blij van. 

Bekijk HIER de houten dieren 

 

4. Kersen/Dinosaures toilettas - Studio Ditte

Studio ditte Dinosaurus toilettas/etui Studio Ditte kersen toilettas/etui

Is het al zo ver? Zijn ze elk weekend bij vriendjes aan het logeren of bij oma. met deze toilettas/etui kunnen ze al hun spullen gemakkelijk bij elkaar houden en meenemen. Hij is niet alleen als toilettas te gebruiken, maar ook voor je stiften of elders.

Bekijk HIER de toilettassen

 

5. Pirates/bikes tattoos - Londji

bikes tattoos - londji pirates tattoos - Londji

 Ken jij iemand met van die stoere tattoos? Dan wil jij dat natuurlijk ook! De tattoos van Londji zijn super leuk en je ziet alle details. Leert jou kind hoe ze moet fietsen geef de bike set als cadeautje of is die te stoer voor deze wereld haal de toffe piraten set.

 Bekijk de tattoos HIER

 

6. Warme chocolademelk mok van Sticky Lemon

Mok met eikels van sticky lemon Emaille mok met eikels van Sticky Lemon

Als je kind deze mok eenmaal heeft, wil hij uit niets anders meer drinken. Wat een gezellige en leuke mok is dit! Sticky Lemon weet hoe ze mooie dingen moeten maken. Die eikeltjes er op vraagt om warme chocolademelk er in. Met een hele dikke toef slagroom natuurlijk ;-).

Je vind hem HIER

 

7. Kinderzonnebril - Baby Dutch

Baby dutch kinder zonnebrillen baby dutch kinder zonnebrillen

Zit je kleintje altijd zo te fronsen van de zon, dan is deze zonnebril van Baby Dutch de oplossing voor hen! De zonnebril is niet alleen handig tegen de zon, maar kijk ze nou! Zo stijlvol en lief.

Bekijk HIER de zonnebrillen