De leukste dinosaurus producten

De leukste dinosaurus producten

Is jouw kind een echte dinosaurus liefhebber?

Dan is deze speciaal voor jou! Dinosaurussen bestaan tegenwoordig niet meer. Maar er zijn super veel kinderen die er alles aan zouden doen om ze een keer te zien. Je kan die fantasie natuurlijk niet waar maken, maar leuke dino producten kunnen dan niet missen in de kinderkamer.

 

Londji - Discover the dinosaures puzzle 

Londji - Dinosaures puzzle

Dol op puzzelen? Dan is deze dinosaurus puzzel echt iets voor jou! Het is een 2 in 1 puzzel. Je krijgt een blauw en rood vergrootglas erbij. Als je door de blauwe kijk zie je de dino's. Kijk je door de rode dan zie je alle versteende botten. Dus dino liefhebbers puzzelen maar!

Bekijk HIER de puzzel

 

Studio Vraco - Dinosaurus lamp

Studio Vraco dinosaurus lamp

Is de kamer van je kindje wat donker, maar wil je ook niet zo'n bouwlamp in de kamer zetten. Bekijk dat deze toffe dino muurlamp. Hij is niet alleen super schattige, maar brengt ook een gezellig sfeertje in de kamer.

Bekijk HIER de muurlamp

 

Little Amour - Dino planet behang, groen 

Little Amour - Dino Planet groen, Behang

Dan denk je eindelijk dat leuke kamertje af te hebben, maar mis je toch iets. Wij weten wel wat dat is. Een leuke accentmuur natuurlijk! Dit prachtige behang is nieuw in de webshop. Hij is donker groen met creme kleurige dino figuren.

Bekijk HIER het behang

 

Konges Slojd - Junior zwemband dinosaurus

Konges slojd - zwemband dinosaurus 

Met deze koude dagen moet je natuurlijk niet denken om het koude water in te duiken, maar geloof ons jou kindje kan niet wachten om dat weer te doen. Met deze toffe dino zwemband wordt het een stuk leuker. Je kan ook nooit vroeg genoeg beginnen met zomerse producten in te slaan. De zomer is er voordat je het weet.

Bekijk HIER de zwemband

 

Little and Pure - Schoolplaat dinosaurussen 

 Little and pure schoolplaat dinosaurus

Opzoek naar leuke muurdecoratie en leerzame. Als jou kindje graag de dinosaurussen wilt ontdekken is deze schoolplaat echt wat voor hen. Het zijn verschillende dino's met de namen. Zo leert je kleintje zijn favoriete dino's goed kennen!

Bekijk HIER de schoolplaat

 

Koko Cardboards - DIY t-rex masker 

 Koko cardboards t-rex masker

Met de koude dagen is buiten spelen niet echt meer leuk. Ga samen met je vrienden of ouders lekker knutselen! Dit T-rex masker maak je helemaal zelf! je kan hem versieren zoals jij dat leuk vindt. Daarna lekker verkleden en spelen maar!

Bekijk HIER het masker

 

Studio Ditte - Toilettas/ etui dinosaurussen

Studio ditte toilettas dinosaurussen 

Een toilettas is altijd handig. Een toilettas hebben die bij jou past is nog leuker! Deze toffe toilettas is super handig voor al je logeerpartijtjes of misschien wel voor je knutselspullen. Hij is een mooie blauwe kleur, met verschillende dino figuren er op.

Bekijk HIER de toilettas