Ginger Roots is overgenomen!

Ginger Roots is overgenomen!

Even voorstellen, wij zijn Mandy (27) en Mathijs (32). Samen met onze hond Frits wonen wij in Schijndel. 

Ik (Mandy) werk als grafisch vormgever bij een marketing bureau. Eigenlijk ben ik altijd wel met styling bezig, of het gaat om een nieuwe huisstijl of het inrichten van onze woning. In mijn vrije tijd houd ik van nieuwe dingen leren, dit kan van alles zijn. Laatst heb ik nog een studie UX Design afgerond, deze kennis wil ik meenemen in de webshop. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus ;). 

Mathijs is werkzaam in de logistiek en is goed met cijfertjes, goede combi dus. Ook hij blijft graag bezig met van alles en nog wat. Mathijs zal alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat jullie de pakketjes op tijd ontvangen!

Toen we hoorde dat Saskia ermee wilde stoppen hebben we dan ook niet lang getwijfeld. Marjan en Saskia hebben een prachtige basis neergezet. De afgelopen tijd heeft Gingerroots minder aandacht gehad dan het verdient en dat is natuurlijk zonde! Hier gaan wij verandering in brengen.

Wat verandert er?
Eigenlijk niet zoveel. We hebben (bijna) het hele assortiment overgenomen en willen het alleen maar gaan uitbreiden met nog meer (interieur) artikelen!

We kunnen niet wachten om te starten en hebben daarom speciaal voor jullie een leuke korting. Gebruik bij het afrekenen de code: NEW15 en ontvang de hele maand oktober 15% korting op jouw bestelling. 

Blijf ons dus volgen voor nog meer inspiratie!