Sinterklaascadeau ideeën voor jongens

Sinterklaascadeau ideeën voor jongens

Het is weer zover...  Sinterklaas komt binnenkort het land binnen! 

Wij weten hoe lastig het kan zijn om originele en leuke cadeau's uit te zoeken voor je kind. Wij helpen je! Bij deze een aantal sinterklaascadeau ideeën speciaal voor de jongens. 

 

1. Kraanwagen rugzak, Studio Ditte

Studio Ditte kraanwagen rugzak Studio Ditte Kraanwagen rugzak

Jongens en wagens zijn en zullen altijd een groot ding blijven. De super toffe rugzak met kraanwagens erop is de perfecte tas voor de basisschool en, ook nog eens erg mooi. 

BEKIJK DE RUGZAK HIER

 

2. Beep beep!, Londji 

 

sinterklaascadeau ideeën voor jongens Beep beep! Londji puzzle  

 

Deze toffe puzzel van Londji staat helemaal in het teken van auto's, dus alle autoliefhebbers begin maar met puzzelen! Deze puzzel is niet standaard, want je kan zelf je eigen route uitzetten en dan kan je de zoektocht naar 10 coureurs beginnen.

BEKIJK DE PUZZEL HIER

 

3.  Pijl en boog, Babai

Pijl en boog babai Pijl en boog babai

 Heb jij er een die dol is op avonturen? Dan is deze Houten pijl en boog van Babai echt een hit! De pijlen hebben een kussentje aan de voorkant, dus geen kans op gewonde vinden. 

BEKIJK DE PIJL EN BOOG HIER

 

4. DIY kostuum - Astronaut, Koko Cardboards

Koko cardboards astronaut kostuum koko cardboards astronaut kostuum DIY

Knutselen en daarna verkleden hoe leuk is dat! Met deze kit van Koko Cardboards kan je je eigen astronauten kostuum in elkaar zetten. Vind je bruine karton toch een beetje saai. pak dan de verf en stickers uit de kast (met toestemming van volwassenen). 

BEKIJK HIER HET KOSTUUM

 

5. Wonderpal Badbutt Grizzly, Mana 'O Nani

Wonderpal badbuts grizzly, mana o' nani Badbuts grizzly wonderpal, mana 'o nani

Dol op knuffelmaatjes? Dan is deze gekkerd een echte match. Deze knuffel jaagt alle monsters uit je kamer. Hij heet Badbutt Grizzly. Hij kijkt een klein beetje boos, maar hij heeft een hartje van goud en wilt heel veel vriendjes maken.

BEKIJK DE WONDERPAL HIER