we might be tiny gezonde ijsjes recepten

3 makkelijke en gezonde ijsjes recepten

Probeer dit recept voor de ijsjes vormen van We might be tiny. Deze ijsjes zijn niet alleen gezond, heerlijk, maar ook makkelijk om te maken. De ijsjes worden bereidt met gezonde ingrediënten en alleen natuurlijke suikers.

Gezonde aardbei cheesecake ijsjes

gezonde ijsjes recepten voor kinderen

 

Ingrediënten 

- 375 ml coconut melk uit blik
- 4 medjoul dadels (70 g)
- 150 g aardbeien
- 1 theelepel vanille extract 

Benodigdheden
- Blender, keukenmachine of staafmixer
 

Hoeveelheid

6 stuks

Bereidingswijze 

De benodigde ingrediënten staan hierboven, als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald kun je aan de slag! Plaats alle ingrediënten in een blender en blend totdat alle ingrediënten helemaal fijn gemengd zijn. Plaats het mengsel in de ijsjes vormen en plaats ze voor minstens 2 uur in de vriezer, als je wat extra's wilt toevoegen kun je dunne plakjes aardbei in de vormen leggen voordat je het mengsel erbij giet.

Check na 2 uur de ijsjes. Zijn de ijsjes nog vloeibaar laat ze dan nog even in de vriezer, maar is het mengsel helemaal vast geworden zijn ze klaar om er van te smullen. Geniet in het zonnetje van de heerlijke ijsjes en kijk ook naar de andere recepten voor dit product.

 

klik hier voor de ijsjes vormen. 

 

ijsjes vormen van we might be tiny

 

Gezonde chocolade en pindakaas ijsjes

gezonde chocolade en pindakaas ijsjes

Ingrediënten
120 g banaan , gesneden in stukjes (= 1 grote banaan)
- 240 ml kokosmelk uit blik
- 2 eetlepels cacao poeder
- 1 theelepel vanille extract
6 medjoul dadels
60 ml pindakaas

Benodigdheden
- Blender, keukenmachine of staafmixer
 

Hoeveelheid
6 stuks

Bereidingswijze

De benodigde ingrediënten voor deze heerlijke ijsjes staan in de lijst hierboven. heb je alle ingrediënten in huis gehaald kun je beginnen. Plaats alle bovenstaande ingrediënten in de blender en blend tot het mengsel egaal is. Schenk het mengsel in de ijsjes vormen en plaats ze voor minstens 4 uur in de vriezer.

Check na 4 uur of het mengsel niet meer vloeibaar is, is het toch nog vloeibaar leg ze terug in de vriezer tot het mengsel helemaal vast is. Wil je de ijsjes toch nog wat leuker maken? Smelt dan wat chocolade naar keuze in de magnetron en giet een beetje over de bovenkant van het ijsje. Nu zijn ze klaar om er van te smullen. Geniet ervan!

Klik hier voor de ijsjes vormen.

ijsjes vormen van we might be tiny

Gezonde salted caramel cream ijsjes

salted caramel cream ijsjes
 
Ingrediënten 
85 g medjoul dadels, zonder pit (= 4 dadels)
- 60 ml honing
- ½ theelepel vanille extract 
- snufje zout
- 435 ml slagroom
 
Benodigdheden
- Blender, keukenmachine of staafmixer
 
Hoeveelheid
- 6 stuks
   
Bereidingswijze
De ingrediënten die nodig zijn voor dit heerlijke recept staan in de ingrediëntenlijst hierboven. Heb je alles klaar staan kun je aan de slag! Plaats de dadels, honing, vanille, zout en 60 ml slagroom in de blender en blend tot het mengsel bijna egaal is. Deze ingrediënten maken de caramel mix. Voeg de overgebleven slagroom aan de caramel mix en meng tot één geheel. Schenk het mengsel in de ijsjes vormen en plaats voor minstens 2 uur in de vriezer.
 
Check na 2 uur of het mengel helemaal vast is, is het nog vloeibaar leg het nog even terug in de vriezer tot het vast is. Als de zelfgemaakte ijsjes klaar zijn kun je er lekker van genieten.
klik hier voor de ijsjes vormen.

 charcoal ijsjes vormen van we might be tiny