Meisjeskamer inspiratie. Nude roze kleuren, bloemendekbed, paardenbehang, lampen van Ted&tone en een lamp in de vorm van een schelp.

Meisjeskamer inspiratie met nude/roze kleuren

Wat een lief kamertjes is dit geworden. Kinderkamer stylist Elina en fotograaf Maureen hebben een super mooie setting weten neer te zetten tijdens een Connect The Brands editie.

Het resultaat mag er zijn. Ik deel de mooie foto's dan ook graag met je. Hopelijk kun je er veel inspiratie uit halen voor je eigen kinderkamer.

Meisjeskamer inspriratie met paarden boerderij behang Meisjeskamer inspiratie met posters van Ted & Tone, bloemen dekbed en schelpenlamp van Studio Vraco.
Meisjeskamer inspiratie met posters van Ted & Tone, bloemen dekbed en schelpenlamp van Studio Vraco. Meisjeskamer inspiratie met posters van Ted & Tone, bloemen dekbed en schelpenlamp van Studio Vraco.

 

Wanddecoratie voor de kinderkamer

Je creëert rust en sfeer tegelijk door meerdere posters en of items te groeperen. Belangrijk daarbij is wel dat de kleuren bij elkaar passen. Ga voor eenheid. Hier zie je dat 3 verschillende prints van Ted & Tone gebruikt zijn, in 3 verschillende maten. (tip: zorg wel dat het lijstje dezelfde kleur heeft)
Hang daarnaast een lamp van Studio Vraco voor nog meer sfeer in de kinderkamer.

Op de vloer

Kijk eens goed naar de foto en haal in gedachten het vloerkleed en de mandjes weg. Dan wordt het best een kale bedoeling he? Accessoires op de vloer zijn onmisbaar bij het creëren van een hele sfeervolle kamer. Tapis Petit heeft een aantal prachtige vloerkleden. Van klein naar groot. Met print en zonder. In een kamer als deze, met veel prints in het dekbed en op de muur, past een neutrale vloerkleed zonder print dus ook extra goed.

   

 

 

Styling: Elina StylingFoto's: Iamaureen

Hier shop je de producten: Behang: Pimpelmees | Bed, bureautje en stoel: In2Wood  | Vloerkleed: Tapis Petit | Posters: Ted&Tone | Schelp wandlamp: Ginger Roots of Heyhej | Dekbedovertrek, hoeslaken en kussenslopen: Little Dreamers | Maan kussen en spiegel: Kids Decoshop | Regenboog hanglamp en tafellamp, kapstok: Liefs van Emma | Houten regenboog: Duurzaam Spelen | Vilten opbergmanden en bloem kussen: Umbrella Amarela

Kleur op de muur: Smoked Trout van Farrow&Ball (let op! De verf is gemengd met witte verf, in werkelijkheid is deze kleur iets donkerder dan op de foto's)