Duurzame sinterklaas cadeaus

Duurzame Sinterklaas cadeaus

Een duurzame Sinterklaas

Sinterklaas is voor heel veel mensen een stressvolle periode, daarom willen wij jullie graag helpen met een aantal leuke sinterklaas cadeau ideeën, maar dit keer gericht op duurzame cadeau's. Bijvoorbeeld houten speelgoedfiguren en spellen, waarbij er aan alles is gedacht om het zo milieuvriendelijk te maken. Het speelgoed van dit lijstje is voor zowel jongens, als meiden.

 

1. Houten speelgoed dieren, Holztiger 

wolf met welpje, Holztiger herten familie, hologiger

Deze mooie houten dieren zijn super leuk om mee te spelen en staan ook prachtig in elke kinderkamer. het houten speelgoed van Holztiger komt uit Europa en worden met de hand gemaakt en geschilderd.

BEKIJK ZE HIER

 

2. Creativity Battle, Londji

 Londji creativity game

Dit leuke spel van Londji, Creativity game leert je anders denken en stimuleert je creativiteit! Londji maakt graag origineel en veilig speelgoed. Ze willen dat kinderen heel veel plezier uit het speelgoed halen. Londji let goed op details, het beste materiaal en spullen die de aarde niet vervuilen, want ze willen een betere wereld voor onze kinderen doorzetten.

BEKIJK HET SPEL HIER

 

3. Open ended play, Bezisa  

 

Open ended speelgoed voor de kleintjes. Dit speelgoed is speciaal gemaakt, zodat kinderen hun eigen creativiteit kunnen uit in het speelgoed en met fantasie een goed spel ervan kunnen maken. Bezisa is geïnspireerd op natuur. De materialen, de kleuren en figuren.

BEKIJK ZE BEIDE HIER

 

4. DIY Superheld kostuum, Koko Cardboards

 Superhero/superheld kostuum, Koko Cardboards

De DIY kostuums van Koko cardboards zijn ontworpen voor meer quality time met de familie. Je hoeft hiervoor geen artiest te zijn. Geef het je eigen touch! Ze proberen te laten zien dat er ook leuk speelgoed kan zijn zonder onze planeet ermee te vervuilen.

BEKIJK HET KOSTUUM HIER

 

5. Houten huisjes met magneten, Babai

Houten huisjes met magneten, babai houten huisjes met magneten, babai

De houten huisjes van Babai zijn super mooi en heel gemakkelijk met je mee te nemen. Ze hebben super veel verschillende kleur combinaties. Babai maakt hoge kwaliteit houten speelgoed in Europa. Ze maken moderne en open ended speelgoed. Het is veilig voor kinderen en voor onze planeet. 

BEKIJK DE HUISJES HIER

 

6. Space stickers, Londji

space stickers Londji Space stickers, Londji

De stickers van Londji gaan in een set van wel 150 verwijderbare stickers. De stickers zijn herbruikbaar, waardoor je er vaker plezier van kan hebben. Maak je eigen ruimte met gekke wezens en sterren. Londji let goed op details, het beste materiaal en spullen die de aarde niet vervuilen, want ze willen een betere wereld voor onze kinderen doorzetten.

BEKIJK DE SPACE STICKERS HIER

 

7. Houten schommel - beige touw, Babai

Houten schommel met beige touw, Babai Houten schommel met beige touw, Babai

Deze leuke schommel van Babai is voor binnen en buiten. Perfect voor het hele jaar door. Hij is heel makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het bos of je vrienden. Babai maakt hoge kwaliteit houten speelgoed. En dat allemaal in Europa. Ze maken moderne en open ended speelgoed. Het is veilig voor kinderen en voor onze planeet. 

BEKIJK DE SCHOMMEL HIER