Slimme opbergoplossingen: Een opgeruimde speelruimte die perfect bij je interieur past

Slimme opbergoplossingen: Een opgeruimde speelruimte die perfect bij je interieur past

Het is een bekend scenario voor ouders: een overvloed aan speelgoed verspreid over de vloer, alsof er een mini-tornado door de speelkamer is geraasd. Met de juiste opbergbakken kun je orde in de chaos scheppen en staat het ook nog mooi in het interieur. 


1. Stapelbare opbergkratten
Stapelbare opbergkratten zijn erg handig om speelgoed te sorteren. Maak bijvoorbeeld een knutselkrat, legokrat, boekenkrat en ga zo maar door. Onze kratten zijn verkrijgbaar in zachte pastelkleuren en verschillende formaten. Het voordeel van het opbergen in kratten is dat deze stapelbaar zijn, ideaal voor kleine ruimtes dus.

 

2. Opbergdozen
Opbergdozen zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook dienen als decoratieve elementen in je interieur. Kies een kleur of print die in jouw interieur past. Denk van te voren na wat je erin wil opbergen en welk formaat je nodig hebt. 

opbergdozen OYOY Living Design

3. Opbergdozen met vakjes
Voor kleine voorwerpen zoals stiften, potloden en haaraccessoires is een opbergdoos met vakjes een handige oplossing. Onze opbergdoos met vakjes biedt een overzichtelijke manier om kleine spulletjes op te bergen en te sorteren. 

 

Met deze handige opbergoplossingen kun je de speelruimte van je kinderen netjes en opgeruimd houden en blijft je kamer stijlvol. Kies de juiste opbergbak per categorie en houdt de speelruimte netjes en gesorteerd. Heerlijk toch, als niet het hele huis vol ligt met speelgoed auto’s?

 

Tip: Doe iedere dag samen met de kinderen een rondje om alles op de juiste plek te leggen. Als je dit samen doet is al het speelgoed binnen een paar minuten gesorteerd en opgeruimd. Door het samen te doen leren de kinderen de boel netjes te houden.