Leerzaam speelgoed voor peuters

Leerzaam speelgoed voor peuters

Bij Ginger Roots vinden we het belangrijk dat speelgoed niet alleen leuk maar ook leerzaam en duurzaam is. We willen graag onze vijf favorieten voor peuters met jullie delen.

Puzzelplezier met Londji
Ontdek de wereld van moestuinieren met deze leuke puzzel van Londji. Deze unieke puzzels gaan verder dan de standaardvarianten en leren kinderen spelenderwijs waar hun favorieten groenten vandaan komen.


Schommelplezier voor Alle Leeftijden

Deze schommel van Babai is duurzaam en stevig. Een houten schommel is goed voor uren speelplezier en leuk voor alle leeftijden.Bouwen met de speelblokken van Moes
De producten van Moes zijn niet alleen ideaal voor het ontwikkelen van creativiteit bij kinderen, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je interieur. Ontdek de veelzijdigheid van deze blokken!Open Ended Speelgoed van Bezisa
Bezisa's Open Ended Speelgoed nodigt kinderen uit om hun creativiteit de vrije loop te laten. Met deze set stimuleer je de verbeelding van je kindje. 

Open ended - leerzaam houten speelgoed

Houten speelgoed: Londji Wooden Farm
Heb jij nou een kindje die dol is op het boerderij leven? Dat is deze super leuke set van Londji perfect voor hen. Het speelgoed bevat meerdere boerderij dieren, accessoires en een echte boer natuurlijk!

Houten boerderij speelgoed

Wij zijn benieuwd, wat is jullie favoriet?