Geef de kinderkamer een lente make-over

Geef de kinderkamer een lente make-over

Ben je van plan om aan de slag te gaan in je kinderkamer? Super leuk idee, want met slechts kleine aanpassingen kan je een enorm verschil maken. Maar hoe doe je dat, een goede combinatie maken? Maak een moodboard. Met een moodboard kan je prints en kleuren testen, voor een gewaagde keuze gaan en de sfeer bepalen. Met een programma als Canva kan je eenvoudig knippen en plakken en kleuren testen. Door er vooraf goed over na te denken bepaal je de sfeer en voorkom mis-matches.
 
Vergeet niet je kindje zelf mee te laten beslissen over kleuren en elementen, zo voelt hij/zij zich betrokken en creëer je samen een fijne plek.
Lente in de kinderkamer
Met de lente voor de deur is dit het perfecte moment om frisse, vrolijke kleuren toe te voegen aan de kinderkamer. Denk aan pasteltinten zoals zachtroze of mintgroen. Of ga je toch liever voor een feller kleurtje? Test het uit in je moodboard. Kleuren brengen een vrolijke sfeer in de ruimte maar kijk uit dat het niet te rommelig wordt.
 
Moodboards voor inspiratie
Om je op weg te helpen hebben we moodboards samengesteld met onze favorieten. Tip: vergeet niet op Pinterest te kijken, dit platform staat vol inspiratie en unieke inrichtingen. 
 
Shop the look
En om het nog gemakkelijker te maken, hebben we onze favorieten hieronder verzameld. Van zachte dekens tot kleurrijke wanddecoratie. Bekijk de hele collectie hier.
Meisjeskamer moodboard lente 2024
jongenskamer moodboard lente 2024
Maak van de kinderkamer een plek vol gezelligheid waar jouw kleintje zich helemaal thuis voelt. Begin vandaag nog met het herinrichten en geef de kamer een lente-makeover.