Roze in de kinderkamer. Meisjeskamer inspiratie.

KLEUR | (Oud) roze kinderkamer

(Oud) roze is een hele populaire kleur voor zowel kinderen als volwassenen. Met diversen tinten roze kan je verschillende interieur stijlen in de kinderkamer creëren. Een paar voorbeelden zijn romatisch, vintage of Scandinavisch. Vooral oud roze is ook makkelijk te combineren in het interieur met andere kleuren. Of je nu gaat voor een subtiel roze accent of een gedurfde muur in oud roze, de keuze is aan jou.

Roze muur in de kinder- of babykamer.

Met behang in mooie tinten roze kan je verschillende interieur stijlen voor de kinderkamer of babykamer toepassen. 

(Oud) roze vloerkleed in de kinderkamer

(Oud) roze vloerkleden voor de kinderkamer De roze kleur kan je doormiddel van een vloerkleed ook mooi doorvoeren op de grond. Een (oud) roze vloerkleed voegt niet alleen warmte toe aan het interieur, maar dient ook als een comfortabele ondergrond voor de kleintjes om op te spelen.

Accessoires in roze tinten voor de kinderkamer en babykamer.

Ga je helemaal in de roze sferen of pas je deze kleur toe door middel van losse accessoires? Denk aan een schoolplaat voor aan de muur, roze toevoegen aan de verzorgingsproducten en roze knuffels. 

Creëer rust en eenheid met roze.

Om de rust in de kinderkamer of babykamer te bewaren is het verstandig om een paar roze tinten te gebruiken die dicht bij elkaar liggen. Het hoeft zeker niet precies de zelfde tint te zijn, maar door vergelijkbare kleuren creëer je een samenhangend geheel. Overweeg het maken van een moodboard met de gekozen roze tinten. Dit kan dienen als een handige referentie bij het doen van aankopen, zodat je zeker weet dat alle tinten goed bij elkaar passen.