Roze in de kinderkamer. Meisjeskamer inspiratie.

KLEUR | (Oud) roze kinderkamer

(Oud) roze is een hele populaire kleur voor zowel kinderen als volwassenen. Met diversen tinten roze kan je verschillende interieur stijlen in de kinderkamer creëren. Een paar voorbeelden zijn romatisch, vintage of Scandinavisch. Vooral oud roze is ook makkelijk te combineren met andere kleuren. 

Roze muur

Met behang in mooie tinten roze kan je verschillende interieur stijlen voor de kinderkamer of babykamer toepassen. 

(Oud) roze vloerkleed in de kinderkamer

(Oud) roze vloerkleden voor de kinderkamer De roze kleur kan je doormiddel van een vloerkleed ook mooi doorvoeren op de grond. Een vloerkleed ziet er gezellig uit en geeft extra warmte aan je interieur.

Accessoires in roze tinten voor de kinderkamer en babykamer.

Ga je helemaal in de roze sferen of pas je deze kleur toe door middel van losse accessoires? Denk aan een schoolplaat voor aan de muur, roze toevoegen aan de verzorgingsproducten en roze knuffels. 

Creëer rust en eenheid met roze.

Om de rust in de kinderkamer of babykamer te bewaren is het verstandig om een paar roze tinten te gebruiken die dicht bij elkaar liggen. Het hoeft zeker niet precies de zelfde tint. Door niet teveel verschillende tinten roze te gebruiken creëer je een eenheid. 

Maak desnoods een moodboard in de tinten roze die je hebt gekozen. Mocht je aankopen willen doen kan je deze er altijd bijpakken om te kijken of de tinten bij elkaar passen.