Blote voeten toegestaan!

Blote voeten toegestaan!

Vloerkleden 

Brrrr. Ken je dat gevoel? Je wilt je bed uitstappen maar stelt dat moment zo lang mogelijk uit? Gelijk met je blote voeten op de koude vloer. Daar hebben wij een oplossing voor! Met de vloerkleden van Tapis Petit naast je bed is uitstappen een stuk minder erg. 

In mijn zoektoch naar procten om de shop te vullen kwam ik bij dit fantastische merk. Bij Petit Tapis voelen ze zich verantwoordelijk voor de mens achter het product en het milieu.

Fairtrade

Daarom laten ze alles, veelal met de hand, volgens het Fair-Trade principe, maken in kleine fabrieken die ze zelf bezocht en gecontroleerd hebben. 

Lekker warm spelen

Met een kleed op de vloervloer in de kinderkamer of in de speelhoek zorg je gelijk voor een warme speelplek op de koude vloer. 

Stijlvol aankleden

Naast dat ze lekker warm aan de voeten zijn ziet het er natuurlijk ook heel erg gezellig uit. Vloerkleden heb je in verschillende vormen en maten en kan je voor iedere stijl wel iets vinden. 

Voor de dino fans hebben we bijvoorbeeld dit stoere kleed:

 

Of voor de kids die dol zijn op regenbogen dit heerlijke zachte kleed:

 

Naast deze selectie hebben we nog meer toffe kleden in verschillende stijlen. Ook aan de tienerkamers hebben we gedacht! Wat vind je van deze voor de stoere look?

Is het geen plaatje? Meer van ons zien? Volg Ginger Roots op Instagram en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, acties en inspiratie in je mailbox.