Over mij

 

Hi! Welkom bij Ginger Roots.

Ik ben Marjan. Webshop eigenaar van Ginger Roots, moeder, buitenmens en een huismus tegelijk.

Toen ik 24 was woonde ik samen met Rob 2 jaar in Australië op de meest bizarre plekken in huizen wat je eigenlijk geen huis kon noemen. Zonder luxe of voorzieningen dichtbij. Heerlijk vond ik het. Ik voelde me er thuis. We maakte er altijd wel iets van waardoor we zonder al die extra’s toch op onze plek zaten.

In vogelvlucht een paar jaar later kochten we ons huis in Hillegom. Steeds meer raakte ik gehecht aan een echt huis. Het thuisgevoel. Die ene vaste veilige plek. Ondanks mijn passie om op pad te gaan en de wereld verweg of dichtbij huis te ontdekken met het gezin vind ik het ook altijd weer een heel fijn om thuis te komen.

 Ik merk dat de kinderen die eigen plek ook heel erg kunnen waarderen. Als Guusje tegen mij zegt als ik haar naar bed breng dat ze haar kamertje zo gezellig vindt word ik heel blij. Haar slaapkamer met de spullen erin die zij mooi vindt, maar waar ik zelf ook heel gelukkig van word.  

Nadat ik mijn fotografie carrière stopte omdat ik het niet meer te combineren vond met mijn gezin volgde ik in 2020 mijn stille droom en opende de online deuren van Ginger Roots. Ik wil jou helpen om van jullie huis een thuis te maken. Die plek waar jong en oud zich echt heel happy voelt. 

Ginger Roots is een kleine webshop. Stijlvol, trendy, duurzaam en met een persoonlijk tintje vol mooie items voor de mooie kinderkamers en accessoires voor jullie thuis. 

Liefs,

Marjan

Ginger Roots