Valentijnsdag voor het hele gezin! Met een klein cadeautje voor jou!

Valentijnsdag voor het hele gezin! Met een klein cadeautje voor jou!

De tijd dat Valentijnsdag alleen voor koppeltjes was is echt wel voorbij. Sommige maken er echt een dag van de liefde van en bij andere is het een dag als alle andere dagen en gaat het stilletjes voorbij. 

Wat voor invulling ook aan deze dag geeft, Wij hebben 5 keer liefde is... voor jou!

Liefde is.......

1. Samen een wandeling maken door het bos of de duinen en warm drinken met iets lekkers mee nemen voor onderweg.

Nog leuker, eerst samen iets lekkers bakken en dát meenemen voor onderweg. Dan smaakt het vast nóg lekkerder! Met deze thermische drinkbeker van Eef Lillemor blijft jullie drankje extra lang warm!

 

 

 

 

 

 

 

2. Liefde is.... ingestopt worden onder een prachtig warm dekentje , lekker vroeg naar bed gaan of jezelf ook een middagslaapje gunnen. 

Eef Lillemor wiegdeken stripe rust bij Ginger Roots

3. Liefde is..... een extra kopje koffie met je vriendinnen. Koffie uit de bekers van OYOY met de eigenwijze oortjes smaakt vast extra lekker!

Ik heb een klein cadeautje voor je:

Met de code VALENTIJN20 ontvang je tot en met 14 februari 2020 25% korting op elke 2e INKA CUP of INKA BOWL in je winkelmandje. Beide verkrijgbaar in de kleur rose en caramel. 

        OYOY Inka Cup Caramel bij Ginger Roots

4. Liefde is.... de plantjes in huis wat extra liefde geven. Is er een plant in huis die eigenlijk wel een grotere pot kan gebruiken? In deze prachtige grote bloempot van OYOY kunnen de planten weer lekker doorgroeien!

        OYOY - INKA KANA POT BLOEMPOT LARGE - SIENNA

5. Liefde is..... lekker tegen de allerliefste knuffel aankruipen in bed. Had jij vroeger een lievelingsknuffel? Of een bed vol zachte vriendjes? Deze koala is op zoek naar een nieuwe bff!

OYOY Knuffel - Mami Koala bij Ginger Roots