OYOY - Het merk voor een stijlvolle kinderkamer met een Scandinavisch tintje.

OYOY - Het merk voor een stijlvolle kinderkamer met een Scandinavisch tintje.

Een Scandinavisch interieur is één van de bekende woonstijlen van nu. Het is een eenvoudige, minimalistische stijl waar veel mensen van houden. Met veel gebruik van natuurlijke materialen, kleur en simpele vormen is het ook heel functionele stijl voor een rustige kinderkamer. 

Creëer je eigen stijlvolle kinderkamer met OYOY.

Natuurlijke materialen

De Scandinavische stijl is licht. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en rotan breng je warmte aan in de kinderkamer. 

rotan meubelset kinderkamer

Vloerkleden 

Een vloerkleed geeft extra warmte en sfeer. Hout en vloerkleden zijn bovendien ook een mooie combinatie. 

Vloerkleed kinderkamer OYOY koala

Accessoires

Wanddecoratie, knuffels en kussen van mooie stoffen kan je doorvoeren in je de kinderkamer met  natuurlijke materialen. 

Knuffel koala OYOY Wandkleed OYOY regenboog

Kleurgebruik

Pasteltinten en natuurlijke tinten zijn ook zorgen voor rust. Laat de kleuren van je muren en meubels terug komen in je accessoires om een eenheid te voren. 

Kwaliteit

OYOY is een merk van hoge kwaliteit wat tot in de kleinste details doorgevoerd wordt. Leren labeltjes, mooi afgewerkte naden en ritsen, materialen en  stoffen die jaren lang meegaan. Een merk om te gebruiken en wat ook nog eens mooi is om naar te kijken. 

Kraamcadeau's

OYOY is ook een fijn merk als je op zoek bent naar een kraamcadeau. Door het gebruik van hout, natuurlijke materialen en een tijdloos design is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. 

Bij Ginger Roots hebben we een mooi assortiment van dit Deense merk voor de kinderkamer. Naast de mooiste kinderkamer accessoires hebben we ook collectie voor volwassenen. Klik HIER voor de hele collectie. 

Eenpersoons dekbedovertrek blauw van OYOY OYOY gekleurde pom pom slinger kinderkamer