Kinderkamerinspiratie voor een stoere look.

Kinderkamerinspiratie voor een stoere look.

Wat vinden jullie van deze stoere look voor de kinderkamer? Ik hou er van! De rustige aardetinten, de natuurlijke materialen en de leuke print gecombineerd met functionaliteit van de stoere opbergers geven een leuke sfeer.

1. Het panthera dekbed van Studio Ditte met jaguars, zwarte panters en tijgers is een echte eye catcher en een mooie basis voor een stoere kinderkamer. Hij is verkrijgbaar in een één persoons formaat  en ook beschikbaar in een junior bedformaat

2. Het ronde vloerkleed van Petit Tapis is gemaakt van jute met daardoor een mooie natuurlijke look. De kleden van Tapis Petit zijn fairtrade en met de hand gemaakt.

3. Meet Mr. Nelson! Deze knuffelaap met gezellige looks wordt misschien wel de nieuwe bff om gezellig mee te spelen of om mee te slapen en past helemaal bij deze stoere kinderkamer look. 

4. Maak van opruimen een feestje met dit kleurrijke opvouwbare kratje van Ay-Kasa. Deze warme taupe kleur haakt weer mooi aan op de natuurlijke tinten en is gelijk een handige opberger voor los speelgoed. Ze zijn stapelbaar! 

5. Net even wat anders aan de muur met deze horizontale wallbar van Kaos. Alsof je de gymzaal in huis haalt en op verschillende manieren uit te breiden. Je kunt er verschillende canvas opbergzakken aan hangen. Stoer toch!