Een leuke werkplek maken voor thuis.

Een leuke werkplek maken voor thuis.

Vanwege de Coronacrisis werken heel veel van ons op dit moment thuis. Het kantoor is naar de woonkamer verhuisd en de kinder doen aan thuisschool.

Een handige stijlvolle opberger komt altijd van pas. Nu we zoveel papierwerk, mappen en kantoorspullen thuis hebben liggen is het fijn als deze ook een goed plekje krijgen. 

De kleurige kratjes van Ay-kasa zijn ideaal om je home office lekker opgeruimd te houden.

De opbergkratjes zijn goed stapelbaar, inklapbaar, hebben leuke kleuren waardoor ze altijd bij je interieur passen en in drie maten verkrijgbaar.

Ay-Kasa opbergkrat large

In de grote kratten passen bijvoorbeeld veel boodschappen en zet je makkelijk achterin de auto. Ze hebben een laadvermogen van 22 kg. 

Ay-kasa opbergkrat

 

Ay-Kasa opbergkrat medium

Het medium formaat opberger is ideaal voor papierwerk, op kantoor, voor schoolwerk en handig om speelgoed in op te ruimen in de kinderkamer of de speelkamer. 

Ay-kasa opbergkrat

Ay-Kasa opbergkrat mini

De mini variant is handig voor al het kleins en leuk om in een kast te zetten. Kleurpotloden, alles haaraccesooires die overal los liggen, handig voor in de keuken of op je bureau of een mooie opberger voor je sokken. Wat voor kleins heb jij liggen wat nog een ghandig plekje zoekt?