Een eigen webwinkel starten. Waarom ik het ga doen!

Een eigen webwinkel starten. Waarom ik het ga doen!

Er zijn al zoveel webshops hoor ik veel mensen denken. En dan toch een eigen webwinkel beginnen? Yes! Ik deed het toch!

Ik heb al aardig wat baantjes gehad. Begonnen in de paardensport, vervolgens als echte cowgirl op koeienbedrijven gewerkt in Australië voor twee jaar en toen we terug kwamen in Nederland in een dierenartsenpraktijk gewerkt als assistente. 

Na de geboorte van onze Tijn (2010) ben ik begonnen met fotografie. In eerste instantie om het huis even uit te zijn. Tijd voor mezelf te hebben. Dit groeide al snel uit tot een hele fanatieke hobby en uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart in de familie- en kinderfotografie. 

Ik vind het ontzettend leuk een bedrijf vanaf de bodem op te bouwen. Te ontdekken wat wel en niet werkt en klanten blij te maken met mijn werk. Ik had veel blije klanten en het werden er steeds meer en meer. Helemaal leuk natuurlijk!

Een tijd geleden begon het toch weer te kriebelen. Mijn bedrijf liep goed maar ik miste iets. Ik verdiepte me in de ontwikkeling van kinderkleding. Na verschillende gesprekken met mensen die hier meer van wisten durfde ik deze uitdaging toch niet aan. Het bleef voorlopig bij de fotografie.

Onze eigen kinderen worden groot. Ook hebben ze veel hobby's en sporten die veel tijd in de weekenden innemen. Uiteindelijk had ik het gevoel dat ik 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan het rennen was zonder te stoppen. Tijd om iets te veranderen!

Nadat ik er achter kwam dat de fotografie mij niet meer blij maakte, dat het niet meer paste bij het leven wat ik wil in combinatie met het gezin hakte ik de knoop heel snel door. Ik stopte accuut met de fotografie. 

Een eigen webwinkel beginnen spookte ook al een tijd in mijn hoofd. Ondernemen vanuit huis vind ik heel fijn om te doen. Weer iets opstarten vanaf de grond, met alle voor-  en nadelen die er bij horen. Niet afhankelijk zijn van werken in de weekenden zodat ik deze volledig kan invullen zoals ik het wil. Zodat ik met de kids mee kan naar de sport, rust heb om een keer niets te doen of om met de camper korte tripjes te gaan maken. 

Een eigen webwinkel is hard werken. Keihard. De concurrentie is enorm en de markt is vol. Maar ik word oprecht heel blij van mijn werk, mijn eigen webshop. Het harde werken, creëren, leren, inspireren. 

Ik heb zelf heel veel grote en kleine dromen en doelen, zowel zakelijk als privé. Met Ginger Roots werk ik eraan om deze uit te laten komen!

Liefs,

Marjan