Creëer duidelijkheid met de family planner

Creëer duidelijkheid met de family planner

Krijg jij ook altijd zoveel vragen? Wanneer is nou het feestje, heb ik dit weekend een sporttoernooi of wanneer gaan we naar opa en oma?

Tegelijk hebben wij ook steeds meer vragen naar de kinderen toe. Wanneer is je toets op school? Wanneer moet je je werkstuk inleveren en wanneer was dat partijtje nou ook alweer? 

De oplossing is daar. De family planner. Je kunt een goed overzicht maken per week voor ieder gezinslid. De kinderen kunnen door middel van hun eigen hokje makkelijk zien wat er voor ze die week op de planning staat. Dat schept veel duidelijkheid. Ook gezamelijke agendapunten zijn apart in te vullen.

De mooi vormgegeven family planner van A-Journal kan jullie helpen die rust en duidelijkheid in de planning te geven voor het hele gezin. Leg de planner op een centraal plekje in huis of hang hem aan de muur zodat iedereen hem makkelijk en snel kan bekijken. 

Kunnen de kinderen nog niet lezen? De ruimtes van de hokjes zijn groot genoeg voor een kleine tekening of stickers. Zo is de family planner ook voor de kleinere kinderen heel duidelijk te lezen. 


Creëer rust met de family planner

Creëer die rust en duidelijkheid met deze handige family planner.

Creëer die rust en duidelijkheid met deze handige family planner.