3 Dingen die je echt moet hebben als je thuiswerkt.

3 Dingen die je echt moet hebben als je thuiswerkt.

Er zijn een paar dingen die je écht moet hebben als je thuiswerkt. En nee,  een stoel, werkblad en een computer zijn een paar van die dingen waar we het nu niet over gaan hebben. Ik deel jullie 3 dingen die het thuiswerken net een klein beetje leuker maken.

1 Een koffiebeker

Absoluut op nummer 1. Een mooie koffiebeker (of thee kan natuurlijk ook). Dé beker waar niemand anders aan mag komen. Dé koffiebeker die extra mooi is en waaruit alles lekkerder smaakt. Niet het kopje wat al jaren in je kast staat. De beker wat je een beetje extra blij maakt als hij naast je staat als je thuis aan het werken bent omdat hij er ook zo mooi uitziet. 

2 Een goede opberger

Ken je dat? Stapels papieren die eigenlijk geen plekje hebben op je tafel of bureau? Wat een doorn in het oog is. Spullen die je iedere dag nodig hebt maar overal rondslingeren?

Ik heb de uitkomst! De kratjes van Ay-kasa zijn idelaal voor die stapels papieren. Voor alle losse spullen zonder plek in huis. Het staat een stuk opgeruimder als je deze spullen in een kratje bewaard. Je zet het makkelijk aan de kant en ze zijn ook nog stapelbaar.

Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en maten dus ze passen in elk interieur!

3 Een plant

Planten maken je interieur af. Een kleintje op je bureau of een grotere op de kast naast je bureau. Het staat gewoon gezellig! Helemaal met dat mooie kopje ernaast en een opgeruimde werkplek ;-)